Samen genieten van de bergen!

Overdag de mooiste wandeltochten door indrukwekkende berglandschappen en 's avonds gezellig na kletsen op de camping. Dat zijn dé ingrediënten van de Momo Trekking Basecamps...

oostenrijk, alpen, wandelen, oetztal, basecamp

Oetztal Basecamp

juni, juli, augustus, september

Wandelen in de mooiste vallei van Oostenrijk. Prachtige dagtochten en aan het eind van de week naar de hoogst bewandelbare top van het land: de Kreuzspitze. 

Duur:

7 dagen

frankrijk, wandelen, alpen, groepsreis, basecamp

Chamonix Basecamp

juli, augustus, september

In de schaduw van de Mont Blanc maken we de mooiste tochten in de Chamonix-vallei. Daarnaast maken we ook nog een dagtrip naar de Italiaanse Aosta-vallei.

Duur:

7 dagen

zugspitze, basecamp, duitsland, garmisch, wandelen, bergen

Zugspitze Basecamp

mei, juni, juli, september

Vanaf de camping maken we dagtochten in de schaduw van de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland. Als toetje wandelen we naar de top van deze berg. 

Duur:

7 dagen

Neem vast een optie voor 2021

Nu al een reis boeken, terwijl we midden in coronatijd zitten? Dat kan gewoon bij ons, want voor al deze reizen geldt dat gratis een optie kan worden genomen. Je hoeft pas definitief te boeken als zeker is dat de reis doorgaat. 

Andere toffe trips...

shutterstock_321777881.jpg

Sauerland Basecamp

april

In de lente trekken we dwars door Sauerland, van camping naar camping. Dit is een trip voor de fanatieke wandelaar, want we lopen dagelijks zo'n 25 kilometer. 

Duur:

7 dagen

annapurna, circuit, nepal, hiking

Annapurna Circuit

voorjaar en najaar

Trektocht in Nepal, rondom één van de meest indrukwekkende gebergtes ter wereld. Hoogtepunt is een pasoversteek van 5400 meter. Absolute aanrader de fervente hiker. 

Duur:

17 dagen

lenin peak, berg beklimmen

Lenin Peak

juli, augustus

Voor de ware alpinist hebben we een echte 7000'er in ons programma. De expeditie in Kirgizië is voor de alpiene doorzetter. Letterlijk naar grote hoogtes. 

Duur:

20 dagen