top of page

Samen genieten van de bergen!

Overdag de mooiste wandeltochten door indrukwekkende berglandschappen en 's avonds gezellig na kletsen op de camping. Dat zijn dé ingrediënten van de Momo Trekking Basecamps...

P7200368.jpg

Basecamp Oetztal

juli

Wandelen in de mooiste vallei van Oostenrijk. Prachtige dagtochten en aan het eind van de week naar de hoogst bewandelbare top van het land: de Kreuzspitze. 

Duur:

7 dagen

DSC_0171.jpg

Basecamp Chamonix

juli, augustus

In de schaduw van de Mont Blanc maken we de mooiste tochten in de Chamonix-vallei. Daarnaast maken we ook nog een dagtrip naar de Italiaanse Aosta-vallei.

Duur:

7 dagen

IMG_3283.jpg

Basecamp Aosta

augustus

Hiken in de nabijheid van drie alpenreuzen: Gran Paradiso, Mont Blanc en Matterhorn. Vanuit de mooiste vallei van Italië maken we stevige dagwandelingen. 

Duur:

7 dagen

Andere toffe trips...

shutterstock_321777881.jpg

Sauerland Basecamp

april

In de lente trekken we dwars door Sauerland, van camping naar camping. Dit is een trip voor de fanatieke wandelaar, want we lopen dagelijks zo'n 25 kilometer. 

Duur:

7 dagen

annapurna, circuit, nepal, hiking

Annapurna Circuit

voorjaar en najaar

Trektocht in Nepal, rondom één van de meest indrukwekkende gebergtes ter wereld. Hoogtepunt is een pasoversteek van 5400 meter. Absolute aanrader de fervente hiker. 

Duur:

17 dagen

lenin peak, berg beklimmen

Lenin Peak

juli, augustus

Voor de ware alpinist hebben we een echte 7000'er in ons programma. De expeditie in Kirgizië is voor de alpiene doorzetter. Letterlijk naar grote hoogtes. 

Duur:

20 dagen

bottom of page