top of page

Beklim een 6000'er

In combinatie met één van de trekkings op deze website kun je een mooie berg beklimmen onder leiding van een klimgids. Bekijk het aanbod hieronder.

 Lobuche East 

Lobuche East (6100 meter) is op een paar stukken na niet al te technisch. Bovendien biedt het het fantastisch uitzicht op Everest en Makalu. De klim is te combineren met de Everest Basecamp Trek. Vanaf de trek ben je twee dagen en één nacht onderweg naar de top van Lobuche.

Meerprijs bovenop de Everest Basecamp Trek: €1175

 Mera Peak 

Mera Peak (6500 meter) is een klim die niet technisch is, maar die wel de nodige concentratie vereist, omdat er over de gletsjerspleten zijn. Ook je uithoudingsvermogen moet goed zijn, want je komt erg hoog. 

Op zichzelf staande hike en klim: €2500

 Island Peak 

Island Peak is de buurman van Everest. De klim kent een vrij makkelijke aanloop, maar klimt daarna steil naar de kam richting de top. De klim is te combineren met de Everest Basecamp Trek. Vanaf de trek ben je twee dagen en één nacht onderweg naar de top van Island Peak.

Meerprijs bovenop de Everest Basecamp Trek: €1175

 Pisang Peak 

Pisang Peak is een mooie klim in de Annapurna-regio. Je moet enige ervaring in rots en ijs hebben om op de 6100 meter hoge top te komen. De klim is te combineren met de Annapurna Circuit Trek. Vanaf de trek ben je twee dagen en één nacht onderweg naar de top van Pisang Peak.

Meerprijs bovenop de Annapurna Circuit Trek: €1300

 Chulu 

Chulu kent twee toppen: oost en west. Beide toppen bieden fantastische uitzichten op Manaslu, Annapurna en Dhaulagiri. Enige ervaring op gletsjers en stijgijzers is vereist. ​De klim is te combineren met de Annapurna Circuit Trek. Vanaf de trek ben je twee dagen en één nacht onderweg naar de top van Chulu oost of west.

Meerprijs bovenop de Annapurna Circuit Trek: €1200 

 Larke Peak 

Larke Peak biedt de mooiste uitzichten op Manaslu en Annapurna. De klim naar de 6200 meter hoge top vereist enige ervaring op gletsjer en stijgijzers. De klim is te combineren met de Manaslu Circuit Trek. Vanaf de trek ben je twee dagen en één nacht onderweg naar de top van Larke. 

Meerprijs bovenop de Manaslu Circuit Trek: €1200

 Dhampus Peak 

Vanaf de top van Dhampus Peak heb je een geweldig uitzicht op de Annapurna en Dhaulagiri en de dertig toppen die daar tussenin liggen. De klim naar 6000 meter is technisch niet moeilijk. De klim is te combineren met het Annapurna of Dhaulagiri Circuit. Vanaf de trek ben je twee dagen en één nacht onderweg naar de top. 

Meerprijs bovenop de Annapurna of Dhaulagiri Circuit Trek: €1250

bottom of page